lørdag den 29. oktober 2011

New York City!

Okay.. jeg har en masse at fortælle, da jeg ikke har skrevet på min blog i noget tid. Jeg har simpelthen ikke haft tid, da der har været så meget :)

Der har været en del swim meets, og jeg holder rigtig meget af at være en del af holdet. Det bliver lidt trist når sæsonen slutter her i næste uge, men jeg glæder mig også til ikke, at skulle i poolen hver eneste dag. 

Onsdag sidste uge (d. 19/10) var der senior møde. Alle seniorne skulle være iført hvidt, og så skulle der tages et senior billede til årsbogen i den store gymnastiksal. Vi tog også et formationsbillede.

Formationsbillede
Fredag tog jeg ikke i skole, da jeg kl. 8.30 skulle mødes på en parkeringsplads, hvor en bus ville samle alle udvekslingsstudenterne op. Da jeg ankom fik jeg øje på min veninde fra Danmark. Da jeg steg ud af bilen, fik hun øje på mig, skreg "Carina" og løb over til mig. Vi krammede i lang tid, og jeg var vildt glad for at se hende! Jeg havde ikke regnet med at skulle se hende her, da hun er på udveksling i South Carolina. Der var et par udvekslingsstudenter fra hendes distrikt, men ellers var alle de andre fra mit distrikt. Vi var 43 i alt. Hele weekenden fik jeg snakket med en masse forskellige personer. Jeg gik næsten hele tiden rundt med Pernille (pigen fra Danmark), så jeg fik frisket mit dansk op. I starten var det svært at snakke dansk, men i slutningen af weekenden, kunne jeg snakke dansk uden barrikader :) Jeg fik også snakket tysk, og fik lært noget fransk, spansk og japansk :)


Pernille <3

Vi fik set en masse den weekend, og noget af det havde jeg allerede set en gang før, da jeg var i NYC med min familie 1 1/2 år siden. Men det gjorde ikke noget, da selskabet var super. Vi besøgte bl.a.: Hard Rock Cafe, Statue of Liberty, Central Park, Empire State Building, Rockefeller Center, United Nations, Ground Zero, Broadway Show (Memphis), Madam Tussauds og meget mere. Vi havde et meget stramt program - vi stod op kl. 6 og gik i seng kl. 24! Vi kom forresten også på direkte TV!


Vi boede på hotel i New Jersey. Jeg boede på værelse med tre piger. To af dem boede jeg også sammen med til orienteringsweekenden i Cooperstown (japansk pige og brasiliansk pige). Den sidste pige var fra Argentina :) 


Det var en fantastisk weekend, og alt var rigtig sjovt - selv busturen! Vi fik ikke særlig meget tid til at shoppe i, men min næste værtsmor har inviteret mig med til NYC!! Så kan jeg få noget tid til at shoppe :D

Vi kom hjem søndag kl. 20.30 og vi fik alle sagt farvel til hinanden - dem fra mit distrikt skal jeg se igen d. 6. november til Foundation Dinner. Men min veninde far Danmark, der bor i South Carolina, kommer jeg måske ikke til at se mere, indtil vi er til tilbage i Danmark. Og da vi krammede farvel, græd hun. Jeg kommer virkelig til at savne hende, for hun er vildt sød! 

Tirsdag tog min søster og jeg til frisøren. Det var godt at få klippet håret, da alt der klorin fra poolen ødelægger mit hår. Fik jeg fortalt, at mine forældre sendte mig en pakke fra Danmark? Nå, men mine dejlige forældre sendte mig en pakke fra Danmark med salte fisk, läkerol, danske flag og Amo rugbrødsblanding!! Så efter klipningen, bagte jeg RUGBRØD!!! Yaaaay! Der smagte simpelthen så godt :) 
RUGBRØD
Onsdag havde Judy inviteret Audrey og jeg ud at spise og til en musical. Maden var rigtig god, og musicalen var amazing!!! Vi så Peter Pan, og den var vildt god!

Peter Pan!

Fredag aften tog vi (værtsfamilie og jeg) til min værtsbrors fodbold kamp (amerikansk fodbold). Den første halvleg sad jeg sammen med min familie og min veninde, og den anden halvleg gik jeg op i hjørnet, hvor fan-sektionen er (der hvor alle eleverne står). Binghamton vandt, og senere da vi kom hjem og så tv, var nogle klip fra kampen på tv, og de viste min værtsbrors touch-down i tv'et. 

Lørdag trænede jeg på fitness maskinen, og derefter ryttede jeg op på mit værelse. Jeg brugte det meste af formiddagen på at hjælpe min søster med at gøre klar til hendes Halloween party. Vi bagte en masse cupcakes og cookies og pyntede op i stueetagen. Det var rigtig hyggeligt, og senere gik jeg hen til en veninde for at låne hendes Halloween kostume. Det sneede (ja utroligt ikke?), og da jeg kom derhen, var hun ikke hjemme.. men i stedet for at gå hjem, gik jeg hen til en anden veninde for at se, om hun var hjemme, og om hun i så fald havde et ekstra Halloween kostume. Der havde hun :) 

Bokser og pirat
The Snowman
Til festen havde jeg det rigtig sjovt med Shannon, vi deltog ikke rigtigt i festen, men lavede en masse skøre ting. Bl.a. gik vi udenfor, for at bygge en snemand. Derefter placerede vi den foran hoveddøren. Så listede vi ind af bagdøren for at tage slik, vi kunne bruge som øjne og mund - vi fandt chokolade øjne! Så løb jeg op for at banke på døren, og skyndte mig tilbage for at gemme mig. Der var vildt sjovt!! Vi ville se deres reaktion, men der var ingen der reagerede! Fjerde gang åbnede de døren, men de sagde slet ikke noget om snemanden! De har jo ingen humor! Haha. Det var vildt sjovt, men man skulle nok have været der!


Shannon <3
Min første snebold i denne vinter
Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen: I love my life!

2 kommentarer:

 1. Hej Carina,

  Caroline og jeg sidder og læser din blog, hvor er det bare fedt at læse at du har det så dejligt!!

  Hyg dig rigtig meget, Caroline savner dig og vi glæder os til at læse mere om dine oplevelser.

  Kærligtst
  Susie og Caroline

  SvarSlet
 2. jeg elsker dig carina <3<3<3<3<3<3<3<3<3

  kh. caroline:)

  SvarSlet