søndag den 16. oktober 2011

Homecoming!!!


Det har været en fantastisk weekend. Alle dage er fantastiske, og denne weekend er ikke en undtagelse. Fredag var der Pep Rally. Så i stedet for at have timer der varede 45 min., varede de 35 min. (så skoledagen blev kortere). Klokken 14 skulle alle mødes i gymnastiksalen. Freshmen (9. Klasserne) skulle være iført rødt, sophmores (10. Klasse) var iført hvidt, juniors (11. Klasse) var iført blåt og seniors (12. Klasse) var iført sort. Så jeg var iført jeans og en sort tank top. I to af salens sider er der publikum standere, og de er delt op i fire sektioner. Så hver klassetrin havde deres egen sektion. Så der var en blå, rød, hvid og sort sektion (skolens farver). Der var torv trækning og folk var malet op og ned ad armene og i ansigterne. Yearbook klassen havde lavet et slideshow med billeder fra sportsholdene og hverdagslivet på skolen (jeg er i yearbook klassen). De fem drenge og fem piger der var blevet nomineret for homecoming konge og dronning, blev råbt op. Og der var en masse kampråb, og cheerleaderne dansede i midten.

2K12 betyder 2012 (graduation year for seniorne)
Efter Pep Rally var skoledagen slut. Jeg blev hentet af Joe (værtsfar), da jeg skulle have taget mit senior billede, der skal i årsbogen (der er et billede af alle seniore i årsbogen). Da jeg havde fået taget billedet, kørte han mig til træning.

Da jeg kom hjem fra træning skyndte jeg mig i bad, pakkede taske, spiste aftensmad og så kørte Shelly (værtsmor) mig hen til min veninde Anisa, der bor  5 min. gågang fra mig. Men det regnede, så hun ville gerne køre mig :) Vi havde nemlig planglagt at gøre os klar sammen – Shannon, Anisa, to af Anisas venner og jeg. Den aften var der nemlig homecoming dance!! Jeg var meget spændt, og jeg havde købt en kjole i dagens andledning. Vi fik lagt make-up, fik skiftet tøj, ordnet hår og negle og fik taget billeder. Det var rigtig hyggeligt. Det var også rigtig sjovt, da vi spurgte hendes bror til råds (så vi kunne høre det fra en drengs synsvinkel) haha.

Festen varede fra 20 til 23.30 (slet ikke som danske fester, der varer til langt ud på natten). Det blev holdt på skolen i cafeteriet, hvor der var pyntet op, bordene var væk og der var DJ og disko-lys. Da vi ankom, mødte jeg mange, jeg kendte, og alle var vilde med min kjole. Og jeg var selvfølgelig vild med alle deres kjoler. Vi stod i kø, da man skulle tjekke ind og tage alkohol test, for at se om man havde drukket alkohol. Det var første gang jeg nogensinde har pustet i sådan en. En billet kostede $8 (40 kr.), men jeg kom gratis ind, da jeg er i yearbook klassen og skulle tage billeder til årsbogen.

Til festen var det vildt sjovt. Jeg dansede hele tiden, og jeg fik hurtigt smidt stilleterne og dansede på bare tær (og jeg var ikke den eneste). Nogle gange kunne jeg ikke koncentrere mig om at danse, men flækkede sammen af grin midt på dansegulvet, da jeg så et par danse. Det må jeg sige.. det gik ret vildt for sig. Men det er Binghamton fester kendt for. Jeg kunne bare ikke tage det seriøst.

Midt på aftenen samledes alle for at se de nominerede for king and queen. Da vi endelig fik af vide, hvem der havde fået flest stemmer, jublede alle. Jeg kendte ikke pigen på det tidspunkt (men jeg kender hende nu). Men det var en af mine venner, der blev homecoming king.


Festen fortsatte, og jeg havde det rigtig sjovt.  Jeg hørte folk spørge: ”Who is that girl in the sparkly dress?” hahaha! Det er sjovt, at der er folk, der ikke ved, hvem jeg er - men skolen er jo så stor :) Da det var slut tog jeg hen til Anisa, for at hente mine ting, og vi hyggede og spiste is, indtil Shannons mor kom og hentede Shannon og jeg. Hun kørte mig hjem, og da jeg kom hjem gik jeg direkte i seng.. udmattet efter at have danset.

Lørdag blev jeg hentet af Shannons familie omkring middag. De havde inviteret mig med til picnic i Greek Peak, hvilket er et skisportssted om vinteren. Det er en årlig picnic med en masse mennesker. Der var en masse mad, musik, rutschebane og en masse andet. Vi prøvede rutschebanen, og det var vildt sjovt. Shannon og jeg sad i en vogn sammen, og selvom det ikke var uhyggeligt, skreg vi så meget vi kunne og flækkede af grin. Den var bygget op og ned af bjerget, og vi kunne selv styre, hvor hurtigt det skulle gå.Jeg kom hjem ved aftensmadstid, og det var planen at mine veninder Jasmine, Keara og jeg skulle til en zombie fest, hvor man skulle klæde sig ud som en zombie, men vi endte med ikke at gå alligevel. Men jeg glæder mig til halloween, da det er rigtig stort her, og jeg glæder mig til halloween parties!

Søndag stod jeg op tidligt for at løbe en tur. Da jeg kom tilbage og stod foran huset og strækkede ud, gik en dame forbi mig og hilste på mig. Hun startede en samtale med mig, selvom jeg ikke har en anelse om, hvem hun er. Men det er bare sådan amerikanske mennesker er. Når man går forbi en person, smiler de til en og siger: ”Hi! How are you?” Det er en ret sjov oplevlese, for i Danmark ville folk for det meste bare ignorere din tilstedeværelse. 

Efter løbeturen tog jeg et bad, og så kørte vi (Audrey, Shelly og jeg) til Passport Fair. Audrey vil gerne være udvekslingsstudent næste år, så hun SKULLE deltage, og jeg tog med, da jeg var blevet spurgt, om  jeg ville komme og fortælle om Danmark og være repræsentant for Danmark. Og det ville jeg da selvfølgelig gerne, og så fik jeg også mulighed for at se nogle af de andre udvekslingsstudenter igen, møde nogle nye mennesker og se den værtsfamilie, jeg boede hos over weekenden i Cooperstown :) 


I går aftes, da jeg lå i min seng, kunne jeg slet ikke lade være med at smile. Jeg smilte så meget at det gjorde ondt i mine kinder. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg blev bare ved med at smile. Jeg har det så fantastisk! I am SO happy!!!

1 kommentar:

  1. Hej Carina
    Det er en drøm..you have to go there.. to know. Fantastiske mennesker, masser af ting at lave/se/prøve hver dag.
    Et stort smil og mange tanker.. når jeg læser din blog. Stay happy.
    KH Henning

    SvarSlet